Kontorsstädning i Växjö

Få en enklare vardag – låt oss ta hand om kontorsstädningen åt er! Vi erbjuder kompletta städtjänster i hela Växjö och Alvesta med omnejd

Kontorsstädning Växjö

Vi vet hur viktigt det är att ha det välstädat på arbetsplatsen. Det är minst lika viktigt för de anställa som för kunderna. Vi erbjuder kontorsstädning på era villkor. Ni bestämmer hur ofta, vad ni vill ha städat samt när ni vill att städningen ska utföras. Vi tar hand om resten. Självklart ingår städprodukter och garanti.

Städservice för företag:

Städning kontor och företag.

Kontorsstädning

Kontorsstädning i Växjö. Vi erbjuder lokalvård till hela fastigheten. Dessutom fyller vi på med förbrukningsvaror som hygienartiklar och kontorsmaterial.

Butiksstädning

Butiksstädning

Behöver ni städning i butiken? Vi städar allt från modebutiker till livsmedelsaffärer. Vi städar den tid på dygnet som passar er. Butiksstädning i Växjö.

Fönsterputsning företag.

Fönsterputsning

Vi putsar fönstren på ert företag. Våra duktiga fönsterputsare gör era fönster skinande rena. Vi putsar även utanför ordinarie kontorstid.

Kontakta oss

Andy kontorsstädning säljare i Växjö och Alvesta.

Personlig service

Som kund hos oss får ni alltid personlig service. Ni har en person som är ansvarig för just ert företag. Som avtalskund har ni även tillgång till vår jourtjänst, 24 timmar per dygn, året runt.

0470 788 288

Måndag-Fredag: 08:00 – 18:00
Lördag: 10:00 – 15:00

Företagsstädning

Kontorsstädning i Växjö. Vi utför all sorts kontorsstädning och lokalvård i Växjö med omnejd. Vi städar bland annat i Braås, Gemla, Ingelstad och Lammhult, men även på landsbygd och mindre orter. Vi satsar på hög och jämn kvalitet i utförandet och bygger förtroende med en öppen dialog och långsiktiga relationer.

Miljövänlig städning. Vårt miljötänk är en genomgående grön linje i hela vår verksamhet oavsett om det är daglig städning, fönsterputsning eller annan service. De städprodukter vi använder är i huvudsak miljövänliga och flertalet är svanenmärkta. Vi hushållar med, och försöker minimera användandet av engångsprodukter.

Företagsstädning i Växjö kommun. Ett välstädat kontor, butik, utbildningsplats eller annan arbetsplats skapar förutsättningar för trivsel hos både personal och företagets kunder. Nöjda kunder och personal skapar lönsamma företag – därför är det viktigt att satsa på att upprätthålla rena och städade arbets;- och kontorslokaler genom att låta proffs på lokalvård i Växjö och Alvesta utföra jobbet.

Tryggt och säkert

Alla våra städare, fönsterputsare och övriga medarbetare är anställda på schysta villkor med avtalsenliga löner, och samtliga anställda omfattas av vårt försäkringsskydd.

 • AVTALSGRUPPSJUKFÖRSÄKRING
 • AVTALSPENSION SAF-LO
 • FÖRSÄKRING OM AVGÅNGSBIDRAG AGB
 • FÖRSÄKRING OM FÖRÄLDRAPENNINGTILLÄGG FPT
 • PREMIEBEFRIELSEFÖRSÄKRING I AVTALSPENSION SAF-LO
 • TJÄNSTEGRUPPLIVFÖRSÄKRING TGL
 • TRYGGHETSFÖRSÄKRING VID ARBETSSKADA TFA

Vi är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar Kronoberg.

Kontorsstädning och företagsstädning i Växjö

Kontorsstädning i Växjö

Med våra städtjänster får ert företag prisvärd, kvalitetssäkrad kontorsstädning med personlig service. Oavsett hur stort, eller litet det är. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

 • Kontorsstädning
 • Fönsterputsning
 • Fasad och skylttvätt

Kontorsstädning i Alvesta

I Alvesta städar vi allt från kontor till offentliga lokaler som till exempel skolor och utbildningslokaler. Vi städar inte bara i Alvesta tätort, utan i hela kommunen.
Kontakta oss i dag!

 • Butiksstädning
 • Kontorsstädning
 • Fönsterputsning
Kontorsstädning och företagsstädning i Alvesta
Städfirma Växjö Alvesta. Lokalvård och kontorsstädning.

MILJÖVÄNLIG STÄDNING

MILJÖ. Vi har en stark miljöpolicy där vi minimerar användandet av engångsmaterial och använder miljövänliga rengöringsprodukter.

Städfirma Växjö Alvesta. Lokalvård och kontorsstädning.

SCHYSTA VILLKOR

VILLKOR. Alla våra städare, fönsterputsare och övriga medarbetare är anställda på schysta villkor med avtalsenliga löner, och alla anställda omfattas av vårt försäkringsskydd.

Städfirma Växjö Alvesta. Lokalvård och kontorsstädning.

NÖJD-KUND-GARANTI

STÄDGARANTI. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av oss som städföretag och därför erbjuder vi alla våra kunder Nöjd-Kund-Garanti.

Är ni intresserade av hemstädning?

Hemstädning med RUT-avdrag. Få professionell storstädning, flyttstädning, eller löpande städning, så kallad veckostädning.

Städfirma Hem och kontor AB.